O schimbare pe săptămână..

O mică schimbare pe săptămână.. nu este atât de grav.

De foarte multe ori mă gândesc să fac anumite schimbări, și iarăși de atât de multe ori intervine câte ceva care fie îmi dă planurile peste cap, fie îmi schimbă părerea despre acea schimbare pe care într-un anumit moment o cred ideală.

Un exemplu, acum, chiar în acest moment în care scriu acest prea supra-evaluat articol, am decis că pentru a mă concentra mult mai bine asupra cuvintelor pe care aleg să le aștern aici, o idee bună ar fi să opresc muzica din căști și pur și simplu să nu aud sunete sau altceva în jur, ci doar sunetul tastelor și a ideilor mele scrise pe această foaie virtuală. O idee bună zic eu, fiindcă sunetele din exterior, în special muzica îmi distrag atenția de la ceea ce fac în acel moment propriu-zis.

Am mai zis de câteva ori în acești ani ce au trecut pe lângă mine, că o să încep să alerg măcar, sau cel puțin să-mi pun puțin sângele în mișcare, fiindcă viața de om la 100+ kg, nu este tocmai roz, și adevărul adevărat este că obosesc cam repede. Bere multă, mâncare multă și nesănătoasă aș putea spune, și multe alte obiceiuri care nu sunt tocmai sănătoase, deci trebuie să fac o schimbare.. de fapt mai multe schimbări.

Toate astea mi-au venit așa drept o idee după ce am citit articolul scris de Alex aici , bagă omu alergat al de 4-5 km pe zi, deci zilnic sau aproape zilnic, iar eu n-am mai alergat 4-5 km de când eram puști de 17-18 ani când făceam diferite antrenamente și atunci se poate spune că eram ok din punct de vedere fizic. Însă sunt conștient că dacă facem niște mici schimbări în fiecare zi, la un moment vom ajunge să le conștientizăm drept niște chestii normale.

Deci una peste alta, o schimbare pe săptămână nu cred că este atât de grav, nu?

o schimbare pe saptamana


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *