„Nu vreau să mai fiu sărac” – Andrei Chira

Am terminat de citit cartea „Nu vreau să mai fiu sărac” de Andrei Chira. S-ar spune a fi o carte de dezvoltare personală.. eu, după ce am citit-o zic mai mult că este o carte despre experiențe de viață, momente definitorii în viața autorului, momente în care uneori mă găsesc și eu.. Și eu am fost „slugă pe plantație” în Italia, ca tot românul.. și eu mi-am urmat calea în a face ceea ce-mi produce plăcere și o fac cu pasiune, iar banul nu este rezultatul muncii, ci doar aprecierea ei de câtre cei care doresc să-mi ocupe timpul.

Am tot citit pe blogul omului că lucrează la o carte, de ceva vreme chiar, și ca e aproape gata.. la un moment chiar a fost gata, și am zis s-o cumpăr.. inițial eram oarecum sceptic, fiindcă lucrând 8 ore (cel puțin) în fața a 3 monitoare, nu prea mai am răbdarea să citesc o carte fizică, cap coadă.. sau cel puțin, nu mai aveam acea răbdare. Așa, că în momentul în care respectiva carte a lui Andrei a apărut în Google Play, sau cel puțin când am văzut eu că a distribuit el (paremise) că această carte parte fi citită gratuit, am zis, hai să-i acord o șansă.. Să vedem totuși despre ce este vorba, că totuși era vorba doar despre un review în Google.

Ușor, ușor, am început să citesc din ea.. pagină după pagină mă regăseam tot mai mult printre rândurile din această carte.. asemănam chestii ce le-am trecut eu prin viață cu rândurile din această carte.. lucru care prima dată m-a uimit, cum să se întâmple chestii atât de asemănătoare acestei persoane care n-am cunoscut-o niciodată față-n față.. Ei bine, pare că universul țese uneori modele asemănătoare. Astfel, că după ce am ajuns la jumătatea cărții, citită pe telefon, am zis, hai să o cumpăr fizic, fiindcă își merită banii cartea, nu că ar fi o oarecare răsplată pentru scrierea ei, ci.. pentru am vrut să am și cartea fizică, astfel că îndată ce a venit prin curier, i-am dat-o soției, ea e cu cărțile fizice mai mult. Și oricum, este genul de carte, care probabil o s-o mai citesc și peste ceva vreme.

Deci una peste alta, vă recomand să citiți această carte, o puteți cumpăra de aici .


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *