Nu sunt blogger, doar om cu blog..

Azi, am zis să mai scriu și eu ceva, să mai fac niște update-uri, etc.. și cum am intrat pe blog, văd un mesaj în spam, de regulă, mesajele astea vin de la spammeri cu adevărat, nu că în acest caz, ar fi ceva negativ, chiar era un spammer. Unu, Zoso aka Vali Petcu, îmi lasă un mesaj, în care se „plângea” că, vezi dragă domnului iarăși sunt o „râmă”, am mai scris odată, aici, fiindcă vând spațiul publicitar de pe acest blog prea ieftin.

Neneie, sunt conștient că vând prea ieftin acest spațiu, oricum, e mai mult de cât 50 de lei cât ai zis tu, decât nimic, e bun și aia. Nu toți au norocul să pupe anumiți oameni de la firme de hosting ce pică și își bat joc de clienți, în părțile întunecate pentru niscaiva euroi. Eu nu trăiesc, ca tine, din activitatea asta, amice, eu doar scriu, pe aici, când am chef, și-mi aduc aminte, eventual din an în paști mai scriu câte un advertorial, nu că nu mi-aș permite un hosting, sau numele domeniului, ci pentru că îmi pun un preț pentru cuvintele pe care le scriu.

Într-adevăr, prețul meu este mult mai mic, decât al tău, da, poate câteodată nu scriu cele mai bune articole, de fapt sunt sigur de asta, da, într-adevăr, ai dreptate, cu multe chestii, nu neg asta, însă, de asemenea dai și multe failuri, în privința părerilor tale referitoare la persoana mea. Gogule, nu știi nimic, șezi la locul tău, și nu mai băga dume, fiindcă, indiferent ce-ai zice, părerile tale sunt irelevante pentru mine. Stai pe felia ta de blogger, papă bani de unde poți, vinde-te pe cât vrei, nu e problema mea, nu mă interesezi.

Încă odată, precizez, nu sunt blogger, sunt om cu blog, e o mică diferență. Scriu când am chef de scris, nu scriu zilnic 5-6 articole, să intre cititorii pe blogul meu, să mai fac și eu niște bani, precum tine, numitule.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *