Niște căcănari manipulatori..

Am tot urmărit știri și tot felul de reportaje în ultima vreme de când a intrat la putere guvernul lui Dragnea, și până acum am evitat cu desăvârșire să-mi exprim părerea online, sau nu pe blog cel puțin. Însă cred că a cam venit timpul.. nu că ar fi o părere mult prea diferită, însă sper și cred că este o părere pertinentă.

Orice român știe că de la revoluție încoa această țară, România, a fost mâncată rând pe rând de câte o guvernare, și ca în orice stat democrat există PRO și CONTRA. După revoluție, tot ce era bun în România a fost mâncat de către Ion Iliescu și ai săi, de ce spun asta.. ?! Păi orice județ avea o oarecare industrie, o oarecare stabilitate economic la nivel local, nu era județ în România să nu fie cât de cât stabil din punct de vedere economic. După ce a venit Iliescu la putere, ușor, ușor a început să dispară industria autohtonă de prin toate județele, și s-a dat drumu la așa zisa privatizare.

Privatizare care la noi a fost înțelesă oarecum.. prost, fiindcă au vândut tot ce era de stat, la străini iar mai apoi ăia după ce și-au făcut șmenurile au plecat lăsând în urmă doar ruine, evident să le strângem noi firmiturile.. Orice oraș cât de cât stabil economic după ce s-a vândut industria, a început să aibă în inventar un număr de clădiri abandonate, unde altădată era industrie masivă.

Ok.. s-a vândut industria, s-au vândut pădurile, s-au vândut resursele naturale, s-a vândut tot, iar totul era o mare capitalistă, în care cine reușea era „șmecher”, iar cine nu reușea era „un mare prost”. Atunci s-a luat grosul, iar băieții deștepți acum sunt cu dosare care nu se mai rezolvă, cu ani luați cu executare, dar, totuși condiții „inumane”.. Dar, totuși chiar și condițiile „inumane” sunt nașpa dacă ești după gratii, sau îți țâțâie garda la cur..

De aceea au hotărât să scoată niște legi care să fie mai favorabile, la fel de favorabile cum a fost și acum ceva ani, când au mai fost grațiați niște aia care erau la pușcărie, acum vor să mai scoată o parte din ei în libertate pentru că vezi dragă domnului pușcăriile în România sunt supra-populate. Dar în loc să construiască niște pușcării noi, eu le mențin pe cele vechi, construite de când România nu avea atâția infractori.

Și să revin puțin la titlul acestui articol, sunt niște căcănari ăia de spun că fac presă, sau că vor ca presa să fie o putere în stat, atâta vreme cât presa este una manipulatoare care în loc să prezinte fapte documentate, împroașcă opinia publică cu gunoi fals. Aceste zile am tot văzut cum la Realitate TV, Antena 3, RTV și alte televiziuni de rahat au apărut tot felul de pupincuriști care mai de care să sugă puțin PSD-ul.. și poate, poate, va avea grijă și de ei careva. Înainte obișnuiam să-l consider pe Mircea Badea un om cu integritate, un exemplu.. ei uite că Badea acum nu demonstrează altceva decât faptul că e un mare căcănar.. și nu de ieri de azi o demonstrează, ci de câțiva ani de când a început să miroasă a rahat de Dan Voiculescu.

În fine.. eu nu sunt cu politica, și cel mai probabil nu voi fi vreodată, dar totuși serioși să fim, niște căcănari manipulează opinia publică, iar acei oameni care sunt îndoctrinați cu rahatul Antenelor, cu siguranță vor mânca orice rahat zic ăia fără a avea o opinie proprie.. Fix acei oameni vând țara pentru o promisiune a unui salariu mărit.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *