Netflix-ul in perioada de Coronavirus

In perioada de Coronavirus, Netflix-ul este cred printre cele mai folosite programe de vazut filme, si cred ca le-a crescut cifra de afaceri foarte tare in perioada asta. De ce?! Pai toata lumea sta acasa, daca lumea sta acasa, nu prea are ce face, si-si cauta ocupatii, altii citesc, altii se joaca (voi scrie data viitoare si un articol despre jocuri), si altii se uita la filme sau seriale. Variantele legale si online, sunt oarecum limitate, zic eu, limitarea este la Netflix, Hulu sau HBO GO. Hulu nu l-am incercat asa ca nu pot sa zic cine stie ce despre el. HBO GO l-am incercat, e ok, sunt filme si seriale destule, cred ca acesta este urmatoarea mea varianta dupa Netflix.

Iar Netflix, ce sa zic, cred ca este printre cele mai ok aplicatii de vazut filme/seriale online. De aceea o si folosesc, este putin mai scumpa, dar, „m-am combinat” cu un prieten si platim mai multe persoane un cont de Netflix. Mi se pare mai ok.

Ce am vazut eu in ultima vreme pe Netflix, pai sa incepem cu inceputul..

Seriale

  • The Blacklist – este un serial cu agenti secreti, asasini, si o gramada de chestii underground sa zic, care se pot petrecere si in zilele noastre, fara sa stim, chiar daca serialul este fix din zilele noastre. Sunt pe la sezonul 6, cred, dar vreau sa zic ca m-a captivat acest serial. Vad 1-2 pe zi, cand am timp liber, dar mai sunt si zile cand n-am timp sa vad niciun episod. Trailer al serialului aici.
  • La Casa de Papel – l-am inceput de ceva vreme, de fapt am vazut cred primele 3-4 episoade, si cam aici m-am oprit momentan, fiinca m-a prins prea tare The Blacklist, insa o sa-l continui, cand imi fac timp. Trailer aici.
  • Black Mirror – imi place la acest serial, ca niciun episod nu are legatura cu celalalt, si parca, sunt chestii ce s-ar putea intampla si in viitorul apropiat. Trailer aici.
  • Ozark – am vazut primul sezon al acestui serial, mi-a placut, dar inca n-am apucat sa vad si restul, fiinca o buna perioada a fost oprita productia. Trailer aici.
  • Lucifer – la fel ca in cazul Ozark, am vazut ce era de vazut, dar s-a oprit productia, acum se pare ca au mai scos iarasi episoade, o sa-l vad si pe acesta din nou. Trailer aici.

La categoria filme, de regula inainte vedeam filmele, marea majoritate la cinema. Acum, de cand cu pandemia de Coronavirus, filmele se vad in casa, linistiti, din fata PC-ului sau a TV-ului, ca, n-avem voie afara. Deci filmele pe care le-am vazut in ultima vreme sunt urmatoarele.

Filme

  • Spencer Confidential – un film cu Mark Wahlberg, ca majoritatea filmelor in care acest actor isi face aparitia, acest film este unul de actiune/comedie. Are ceva caterinca, si sincer, e destul de ok filmul. Trailer aici.
  • Taci sau Faci – o comedie romaneasca cu Augustin Viziru, si o multime de alti actori romani. A fost sa zic, cel mult ok filmul. Se poate si mai bine, dar pentru filme romanesti, e ok. Trailer aici.

Nu cred ca am vazut alte filme in ultima luna pe Netflix, iar la cinema cu siguranta nu, fiindca sunt inchise.. din pacate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *