Mult hate, comentarii și altele..

Azi am văzut această „luptă” și mult hate din online-ul românesc, cred că mare parte din cei care au un blog sau un vlog, clar știu despre ce vorbesc.. același hate între Vali Petcu aka Zoso și George Buhnici, cu acel „the Buhnici files”. Sincer, e un mare cancan și foarte mult hate în tot ceea ce văd eu. Am beneficiat și eu acum ceva ani cred, de hate și din parte lui Zoso și din partea lui Arhi, de ce.. fiindcă așa au considerat ei, oameni maturi și „a-listeri” ai online-ului românesc, formatori de opinie de tot, dar de fapt bag de seama că în mare parte doar copilărisme se arată.

Nu, nu am nimic de „împărțit” nici cu Zoso, nici cu Arhi, nici cu Buhnici chiar.. totuși, din ce-mi dau seama, cam mare lupta asta pe „ciolan”, toți acești „a-listeri” care zic că de fapt ei, scriu pentru că sunt „pasionați de ceea ce fac”, ei bine, nu cred că această pasiune este reală, de ce? Păi își dau „hate” cum făceau copiii înainte pe mIRC, când se amenințau că-și sparg capul când se prind la sală, dar niciunu nu trecea strada să se ducă la cealaltă sală. Așa și acești băieți mari.

Mda.. în fine, circuri inutile.. fără documentare, și.. mai ales.. hoțu’ strigă hoții.. cam aceasta este părerea mea, sinceră, de om cu blog.

Una peste alta, am zis să reactivez totuși comentariile pe acest blog, chiar dacă nu se prea înghesuie lumea, dar, nu ca mi-ar pasă. Cine consideră că are ceva de spus, va spune, cine nu, fix să nu spună 🙂

Altele.. păi altele ce să zic, printre puținele bloguri pe care le mai citesc și eu constant, cât de cât, obișnuiesc dacă am o părere să las un comentariu, și de regulă, dacă deținătorul blogului crede că are ceva să răspundă la comentariul meu, chiar o și face, doar că, bag de seamă, unele comentarii, sau foarte multe pe unele bloguri, le cam scriu degeaba, și sincer e aiurea, ca autorul, un simplu răspuns nu poate oferi unui comentariu sau comentator constant. Dar, de regulă, mai ține și de bun simț.

Offtopic.. am achiziționat 2 cărți pe care le citesc, și despre care va urma să scriu îndată ce le și termin de citit. 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *