Momente vs Poze

Citeam azi la Adi aici părerea sa despre acele momente pe care fie le trăiești la intensitate maximă, fie alegi să le imortalizezi. Ori tind să nu fiu în totalitate de acord cu el, fiindcă uneori este ok să faci și poze sau video. Fiindcă viața și în general memoria umană este foarte, dar foarte volatilă. Iar dacă un anumit moment din viața ta, este acoperit de N momente semnificative sau nu, atunci acel moment ușor ușor ajunge să fie uitat definitiv.

Cel puțin așa văd eu lucrurile, și oricum ar fi, eu prefer să fiu la mijloc în acest „Momente vs Poze” , fiindcă eu pot face și una și alta. Adică la multe evenimente, la care ajung să particip, fie publice, fie private, prefer să mă simt și eu bine, dar prefer să fac și măcar 1-2 poze, așa, ca să-mi aduc aminte peste ani despre acel eveniment.

După cum spuneam și mai sus, de cele mai multe ori, uităm fără să vrem părți din viața noastră, iar dacă nu se mai deschide subiectul despre un anumit moment, sau despre un anumit eveniment, cu siguranță se poate spune că acel eveniment se șterge din memoria noastră, și ajungem să stăm câteva minute bine să ne aducem aminte despre ce era acel eveniment ca într-un final să ne lăsăm păgubași.

Ori dacă vezi o poză, un video, ceva care să-l vezi în fața ochilor, cu siguranță îți aduci aminte mai ușor despre acel eveniment. Cel puțin așa-s eu, poate fiindcă am o memorie vizuală destul de bună.

momente vs poze


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *