Moare lumea pe capete..

În ultima vreme am văzut cel puțin doua vedete au murit, Stela Popescu prima, apoi Cristina Stamate, da pot spune că au fost doua vedete care nu se vor mai naște în România, fiind parte a generației de aur a scenei românești. Nu neg, am văzut-o și pe Stela Popescu pe scenă și pe Cristina Stamate, au făcut niște numere frumoase, umor vechi, da.. toate bune și frumoase.

Acum ce mă depășește pe mine puțin este altceva, faptul că am văzut atât de mult moartea acestor vedere la TV (da știu, este stupid, că mă uit la TV, dar ce să fac, dacă tot este aprins în birou) încât mi s-a luat de toată această treabă cu moartea lor. Bă nene, lumea se naște și moare, de când lumea și pâmântul ăsta este rondul. Nimeni nu scapă de acest rond, etc..

Totuși prea multă bălbă peste tot pentru moartea acestor vedete, prea mult tămbălău.. Aș fi preferat să se dea mai multe informații despre cum facem să nu mai stea lumea în frig să protesteze, aș fi vrut să văd cum facem să nu se mai producă aceleași situații „nepregătite” ca în fiecare an, când vine vorba despre zăpadă. Aș fi vrut să văd mai multe informații despre legile și chestiile care se petrec în ultima vreme, sau despre cum facem să scăpăm de Dragnea.. însă, nu.. marea majoritate a televiziunilor au ținut-o morțiș cu Stela Popescu și Cristina Stamante, repet două evenimente regretabile, dar na.. asta e.. mergem mai departe.. nu ?!