Mici schimbări, dar bune.

După cum vă mai spuneam în trecut, ba despre SSL și avantajele sale, ba alte minunății despre SEO, ei bine fiindcă SEO și în special Google, în ziua de azi suportă foarte multe schimbări, am decis să țin și eu pasul cu acestea, și am revenit la SSL, plus că am scos acel WWW, din link care în căutările pe Google, mânca spațiu degeaba.

Da, după cum știți, voi ăia cunoscători de SEO, numărul de caractere al link-urilor afișate de domnul Google este limitat, ca și textul afișat sub acel link, ca și titlul acelui link, etc.. tocmai de aceea am decis să renunț la acel WWW care mânca spațiu de pomană, și am decis să revin și la SSL, având certificat SSL de la Let`s Encrypt, gratuit, și bine vizibil pe toate browserele.

schimbari

Cam aceasta a fost decizia mea, care oricum știu și sunt sigur că pe termen lung va ajuta procentajul de utilizatori care între pe acest blog. Va crește semnificativ numărul de vizualizări pe articole, după cum am văzut în ultima vreme. A crescut semnificativ numărul de persoane care accesează acest blog. Nu comentează ei prea mult, însă citesc cel puțin articolele scrise de mine. Cum le spun eu, „Aberațiile mele”.

Ei bine acest fapt, creșterea traficului pe blog, înseamnă că trebuie să scriu mai des, chiar dacă asta înseamnă să renunț la aberațiile pe care le făceam în acest timp, gen.. urmărit pe facebook toate prostiile, sau pe alte canale sociale.. sau pur și simplu pierdeam vremea citind chestii inutile care niciodată nu-mi vor fi de folos.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *