Mică achiziție de Black Friday

Am tot văzut puzderie de bloggeri care au ales sa își pună site-urile pe serverele de la Chroot. Pe managerul acestei firme îl știu de mulți ani, încă de pe vremea când mIRC-ul era în vogă. Drept sa spun știam de ceva vreme ca el este managerul la Chroot, și multe alte chestii, însa eram un fel de Toma Necredinciosul.

De regula schimbările de hosting le privesc cu un oarecare scepticism. Adică, de cele mai multe ori, sunt adeptul resurselor full alocate unui anumit client, sau unui anumit site. Însă, în ceea ce privește acest blog, cred că în decursul câtorva ani de când a luat ființă a avut o foarte mare sumedenie de schimbări în ce privește serverele pe care a fost găzduit.

Tocmai de aceea, evident cu vina mea, de cele mai multe ori, am mai pierdut din arhiva sa, sau s-au mai întâmplat fel și fel de chestii neprevazute. Evident, trecând prin ele am învățat că un backup sănătos este întotdeauna bine venit.

Mno.. și după cum spuneam în partea de început, văzând ca mulți bloggeri au ales Chroot, am zis și eu să fac o asemenea alegere, și am profitat de oferta lor de Black Friday și am ales un pachet de găzduire web shared. Pachet care sper sa țină la marele meu trafic de maxim 400 și ceva de unici pe zi. Fața de alții care au câteva mii, pe zi, eu sunt apa de ploaie.

Vom vedea ce vor zice testele în zilele ce urmează despre acest pachet de găzduire web și mai ales despre serverele celor de la Chroot Network SRL. Până una alta dacă vreți să cumpărați și voi un pachet de găzduire web o puteți face folosind acest link de afiliere. CLICK AICI

gazduire-web-chroot


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *