Mi-am luat Samsung Galaxy Core Prime

Da, probabil ați mai auzit de acest tip de telefon, evident unde altundeva, decât la Vodafone. Până acum la ei am văzut acest model la vânzare, la alții n-am văzut. Și dacă tot am zis să schimb telefonul am zis să fie unul cât de cât ok, plus de asta, să fie Samsung. Nu știu de ce, dar se poate spune că am o „boală” pentru produsele Samsung. Smart TV Samsung, vreo câteva telefoane Samsung, și alte produse tot Samsung. Probabil vă întrebați și de ce.. ei bine pentru că în cazul meu, produsele Samsung mereu au fost bune. Și să revenim la telefonul Samsung Galaxy Core Prime.

Ei bine, după o oarecum lungă perioadă am decis să fac din nou abonament, la Vodafone, că de, tot de atâția ani sunt utilizator al serviciilor oferite de ei. Așa că am trecut numărul actual pe abonament. Și pot spune că, în ciuda faptului că am stat vreo 2 ore la sediul Vodafone să mi se întocmească acest contract, evident pe firmă, am ales un telefon ok. Acest Samsung are:

1 GB de ram, procesor quad core de 1.2 Ghz, 2G, 3G și chiar și 4G, spațiu de stocare de 8 GB, însă duce până la 64 de GB, 2 camere foto/video, cea de pe spate de 5 MP și cea de pe față de 2 MP, având posibilitatea de înregistrare video HD de 1080, blitz, autofocus, greutate de numai 130 de grame, ecran de 4.5 inci, si evident cireașa de pe tort.. Android Lollipop 5.1.1 🙂

Da, aici vroiam să ajung, la versiunea de android. Da frate, pot spune că versiunea asta de android în cazul meu, face să se miște telefonul mult mai ok și este mai colorat, mai nu știu ce. Are acel „ceva” această versiune de android 5.1.1, acel ceva care mie îmi place.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *