Servicii de mentenanță site / server

Ce sunt serviciile de mentenanță și de ce ai nevoie de așa ceva?

De ce ai avea nevoie de un Programator/Administrator web ?

Păi hai să începe cu începutul.. Ai un site, apari pe internet, acest site este WordPress, sau altă platformă, însă, mereu apar update-uri la module, temă, etc.. Iar, tu nu te pricepi să faci aceste update-uri, fiindcă ar fi posibil să strici ceva, iar dacă strici, te costă mai mult decât dacă ai propriul tău programator/administrator ce se ocupă de site-ul tău. Într-o astfel de situație apelezi la mine. De ce ar trebui să faci aceste update-uri? Păi, update-urile sunt necesare mereu, fiindcă, la fel cum apar update-urile, apar și găurile de securitate, și aici intră în peisaj „hackerii”, care-ți pot virusa site-ul, și apoi iarăși munca ta se duce pe „apa sâmbetei”.

De ce ai avea nevoie de un SysAdmin/Administrator Server?

Ai un server, cumpărat de la o companie, dar, această companie fie îți cere niște prețuri mari pentru administrarea serverului, fie te trimite să-ți iei un programator/administrator de servere, astfel încât ei scapă de munca de administrare a serverului. Aici, intervin eu, fac update-urile necesare sistemului de oparerare, adaug/șterg module necesare platformelor, diferite versiuni de PHP, MySQL, și alte „nebunii” necesare unui server pentru a funcționa în paramentri optimi.

Contactează-mă

Dacă vrei să pornim lucrul la un proiect și consideri că ai nevoie de serviciile mele, trimite-mi un email la Catalin [@] Corozanu.ro și îți voi răspunde în cel mai scurt timp.