Mai știu să joc.. Counter-Strike

Azi am reinstalat Counter-Strike 1.6, evident, și spre surprinderea mea am observat că încă mai știu să joc. Primul server pe care am intrat în seara asta, a fost unu de zombie, am jucat vreo jumătate de oră, apoi am zis să schimb modul, și am trecut pe respawn, am jucat și aici vreo oră, și am pus punct pe seara asta.

Dar totuși vreau să scriu câteva cuvinte despre experiența mea din această seară legată de acest joc. Da, încă mai sunt codați, cu wall și alte nebunii, bănuiesc că s-au dezvoltat cheat-uri de acest gen mult mai avansate decât cele care erau acum câțiva ani când jucam eu CS.

Da, mare parte încă sunt copii care joacă jocul ăsta, sau cel puțin când scriu ceva pe chat, așa dau impresia, că sunt puștani, pot să mă înșel totuși. Evident, că pe modul zombie, la un moment devine plictisitor, drept să zic niciodată nu prea am știut cum se joacă ăsta cu zombalăi, însă bănuiesc că dacă ești fie Counter, fie Terorist, inamicul principal este să omori zombalăi, iar dacă ești zombalău, să-i infectezi și pe ceilalți să devină zombalăi ca tine.

La respawn pe de altă parte, evident, printre chestiile care mi-au plăcut cel mai mult se află, faptul că întotdeauna reveneam la mine în bază, de asemenea mi-a mai plăcut faptul că dacă aveai cuțitul în mână fugeai mai repede și erai semi-invizibil, lucru care te ajuta să treci aproape neobservat, și cum mie îmi place să mă joc în lame, mi-a făcut plăcere că încă mai sunt servere cu astfel de setări.

După cum v-am spus mai sus, sunt destui codați, lucru care evident nu mi-a plăcut, iarăși nu mi-a plăcut că eu am mouse și tastatură prin bluetooth, iar acest lucru să zicem că este oarecum un dezavantaj, iarăși nu mi-a plăcut faptul că camera rămânea mereu aceeași, și nu se schimba.

Până una alta, cu siguranță o să mă mai joc Couter-Strike 1.6, și cine știe, în weekend-uri o să mai testez și alte jocuri.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *