Mai greu.. dar încă mai sunt pe aici..

Iarăși a fost o perioadă destul de aglomerată, în care ba am fost lipsit de inspirație, ba n-am avut chef sau nu am avut timp. Oricum, cert este că s-a făcut o lună aproximativ de când n-am mai scris un articol ceva pe aici. Lucru, care este spre „rușinea mea” însă, ce să-i faci, asta-i viața.. uneori ai chef să faci un lucru, alteori, nu prea ai chef, sau te lași copleșit de cu totul alte probleme care țin de viața ta, rutina ta zilnică.

Trecând peste așa zisele mele scuze, totuși vreau să vă aduc aminte să vă îmbunătățiți constant „skill-urile” fiindcă de aceste îmbunănățiri depinde viitorul vostru, de asemenea, vă recomand să învățați câte ceva nou în fiecare zi, pentru a ajunge la un nivel în care veți putea da răspunsuri pertinente și dovedite la fel și fel de întrebări.

Mă aflam zilele trecute în niște discuții cu cineva, și, am constatat că uneori sunt doar un simplu părerist, fără să am cunoștințe temeinice în ceea ce spun, de aceea m-am hotărât să merg mai departe de atât și să-mi aprofuntez cunoștințele în mai multe domenii.

Ce-am mai făcut în ultima vreme..

Păi am constatat pe a 1000-a oară că CFR sucks, fiindcă zilele astea de Paști, am fost acasă, la mine, în Vrancea, evident, chiar dacă de 2 zile căutam locuri libere, n-am găsit pe ruta București – Focșani, la dus, cel puțin.. așa că.. m-am urcat în tren, și am mers pentru prima dată în viața mea cu nașu. Iar când am ajuns la Focșani, m-am înfipt în casa de bilete, ca să pot prinde pentru retur, doar bilete la clasa întâi, pe un tren cu 5 vagoane.. fiindcă, na.. sistemul a zis să taie din vagoane, chiar dacă pe peron n-aveai unde scuipa o țigară de aglomerație. Dar, aceasta este o învățare de minte cei drept..

Am constatat că viața e prea scurtă, și că trebuie trăită cât mai bine, în ciuda obstacolelor pe care le primești, așa că voi încerca să o trăiesc cât mai bine posibil viața asta.. Nu, n-am pățit ceva grav, însă, gândesc așa la relativitatea vieții.. așa că, dacă citește careva acest articol un singur sfat pot să-ți dau cititorule.. Bucurăte de viața ta, indiferent cum este ea, fiindcă întotdeauna se poate și mai rău, dar și mai bine..

PS.: Sper să scriu mai des de acum, că a venit soarele, și s-au mai liniștit apele. 🙂