Mai există pasiuni unice?

Oameni unici cu pasiuni unice, sau mentalitate de turmă?

Fiecare om în lumea asta are anumite pasiuni, eu, câteodată cred că n-am nicio pasiune. De ce zic asta? Păi, îmi place uneori să scriu pe blog, alteori cred că n-am nici cel mai mic chef de așa ceva, alteori îmi place să fac poze, alteori nu, nu știu cum să definesc aceste chestii.

Sunt oare pasiuni, sau doar chestii trecătoare. Prin definiția sa este ceva care faci cu entuziasm, plăcere și/sau cu dorință, ori de cele mai multe ori pasiunile mele sunt schimbătoare. Cum vin așa trec. De ce oare?

De ce oare trebuie să ne placă ceva, apoi să ne schimbăm? Mulți oameni am văzut că practică ciclismul spre exemplu, alții, ieșitul în natura… sau pur și simplu să facă poze. În ziua de azi, toți fac poze, mai mult sau mai puțin reușite, însă tot fac.

Și tot așa, nimeni nu mai este unic pe ceea ce face, ci sunt alte 0 mie de versiuni ale sale, care fac exact același lucru, mai bine sau mai puțin bine.

De aceea mă întreb așa în sinea mea mai există unicitate? Mai există pasiuni stabile? Sau dacă mai există oameni care dau tot ce pot într-un singur domeniu?