Mă lepăd de Instagram ?

De ceva vreme, ani chiar, am cont pe Instagram, mai vezi o poză frumoasă, mai un peisaj frumos, dar cam asta a fost experiența mea cu Instagram. Încâ, de pe când nu luase această platformă Mark Zuckerberg. Ei bine, nu știu ce să zic, în ultima vreme, lumea văd că-l folosește excesiv de des. Adică, pe bune, poți face altceva pe Instagram decât să dai „inimioară” la poze ? Eu cred că nu, adică, eu sunt adeptul a vedea un text ceva, a citi ceva, nu a vedea poze, cu pițipoance, sau cocalari, care-și fac bot de rață mereu.

Bine, cam asta a ajuns social media în ziua de azi, o adunătură de buzate, și marțafoi.. Toți care mai de care să impresioneze, să fie cât mai în „trend”, dar totuși uită să fie ei însuși. Poate sunt eu în urmă cu lumea în care trăim, dar totuși, să nu poți face o poză mai casual, fără să-ți iei poziție de buzată?!

În fine, cu siguranță alții au păreri diferite față de mine, însă mi se pare că s-a ajuns cu prea multă falsitate în ziua de azi. Mi se face tot mai mult chef de a renunța la aberații de acest gen, aberații precum Instagram. Mi-a venit acum în minte acele cuvinte ce te pune preotul să le spui când botezi.. „Te lepezi de satana? Mă lepă de satana!”, așa și cu instagram-ul.. Te lepezi de Instagram? Mă lepăd de Instagram. 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *