Lipsă mare de inspirație..

Nu știu să vă explic de ce și cum.. însă cam asta observ eu la mine, cel puțin în ce privește blogging-ul. Dacă până acum 2-3 săptămâni făceam tot posibilul să scriu câte un articol pe zi, cel puțin.. și găseam subiecte mai mereu.

Ei bine acum, nu știu cum să o zic, dar sunt foarte lipsit de inspirație. Se apropie cu pași repezi Black Friday, va fi iarăși nebunie pe afiliere, și pe tot felul de metode de a cumpăra ceva, sau a face bani cumva online.

Simt că se apropie o astfel de perioadă, văd alții care se pregătesc de zor pentru această perioadă, însă parcă tot nu mă pot adapta la acest ritm alert al „affiliate mood”. Adică pana mea, nu știu cum să fac un fel de review despre ceva pe care n-am folosit vreodată.

Da, scriu advertoriale, unele cât de cât reușite chiar, însă parcă totuși în cazul advertorialelor au o schema predefinită, au o chestie acolo, care-ți zice câte cuvinte să aibă, ce să conțină, câte link-uri, imagini etc.. tu doar trebuie să arunci acele câteva cuvinte pe această foaie virtuală.. și să faci să iasă cât de cât bine pentru sponsor.

Însă, când este vorba să scrii un advertorial pe care este posibil să iei bani, dar este în aceeași măsură posibil să nu scoți nici bani de un suc, atunci parcă mi-e cam aiurea să arunc cu link-uri și să promovez produse pe care nici măcar nu le-am testat.

Să nu mai zic despre alte părți ale bloggingului, sau oameni care-și vând și ultima bucățică de suflet pentru a face 1 pol.

inspiratie


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *