Lipsă de chef..

În ultima vreme, nu prea am mai avut chef să scriu pe blog, cu toate că de multe ori, am început să scriu ciorne, și apoi le-am șters. De ce? Păi alte activități ce mi-au ocupat timpul în ultima vreme. Precum faptul că m-am concentrat oarecum pe activități ce produc bani, în loc de a scrie pe aici. Cu toate, că în momentul în care m-am apucat de a scrie pe un blog, evident n-am scris pentru bani sau pentru orice altceva ce ar avea legătură cu banii, ci scriam pentru că simțeam că vreau să comunic ceva unui potențial cititor.

Ei bine, sunt conștient că mai sunt urcușuri, mai sunt coborâșuri, dar ideea este să faci ceva constant și la un moment ies și bani, sau orice fel de altfel de „revanșă”. Vrei nu vrei, cheful vine și pleacă, se mai întâmplă, ce să-i faci.

Una peste alta, după ce am analizat puțin „ce zice lumea”, am zis să revin la numele de domeniu, Corozanu.ro , care evident este mai pentru mine. Și cc.ro, sau orice alte domenii pe care le am, vor avea propriile lor proiecte, dar nu vor avea legătură cu acest blog, personal de altfel. Una peste alta, probabil voi mai face și alte bloguri, însă, acesta va rămâne așa cum e. Cel puțin, ca și nume, nu zic ca și design, că ăla îl mai schimb din când în când.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *