Lidl, e mult mai ieftin..

De ceva vreme de când m-am mutat în alt cartier al orașului Focșani, stau la 5 minute de Lidl. Înainte ajungeam mai greu, că silă, că departe, ca era Kaufland la 7 minute de mine.. și destea.. Acum, că stau la 5 minute de Lidl, vreau să zic că facem marea majoritate a cumpărăturilor de la ei, cu toate ca există și un Profi în zonă și multe alte magazine de cartier. Totuși..

Profi întotdeauna, atât când locuiam la Pitești, cât și acum, la Focșani, nu prea are marfă de calitate. Adică, na, sunt ok unele produse, altele, nu.. totuși, multe parcă sunt puse pe rafturi să aștepte data de expirare. Pe când la Lidl, este mereu aglomerat, am fost și dimineața aproape de deschidere, am fost și seara aproape de închidere, bagă aia marfă tot timpul la raft, tot timpul găsești pe careva pe acolo dacă nu știi unde să găsești un produs, cu toate, că sunt și unele produse, cu care ne-am obișnuit, iar Lidl nu le are. Dar, pentru chestii de genul, există restul. Totuși, comparativ, cred că multe chestii sunt mai ieftine la Lidl, și clar mai calitative decât la Profi.

A se reține.. nu sunt plătit să scriu acest articol, nu vreau să stric cumva imaginea Profi sau orice alte motive dubioase, pur și simplu, îmi spun părerea de client, prefer să iau 2 sacoșe pline de produse cu sub 100 RON cheltuială, decât să mă duc la Kaufland, Profi sau alții, și să plătesc cu cel puțin 30-40 de lei în plus față de cât dau la Lidl.

Voi, cam de pe unde faceți cumpărături ?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *