La Mulți Ani Române!

Azi este ziua noastră, a tuturor românilor de pretutindeni. Așa că vă urez „La mulți Ani!” Azi este o zi în care armata organizează parada militară, în care ies la drapel toți „șmecherii” din parlament sau mai bine spus clasa politică. Ies să salute și așa rărita noastră armată. Ies să mai facă ceva promisiuni politice prin discursurile lor mincinoase, și veșnic plictisitoare. Ies să ne mai demonstreze încă odată că suntem proști de îi votăm an de an.

În afară de cele mai sus menționate, este zi tipic românească, zi de grătare, zi de băut vin fiert și țuică, zi de sărbătorit o zi liberă (pentru cei care beneficiază de așa ceva). Pentru mine fost o zi mai mult de somn, de condus și chiar de treabă. Fiindcă în pofida faptului că am fost liber, dar când stai la casă, nu prea ești cu adevărat liber aproape niciodată, fiindcă mereu se găsește câte ceva de făcut.

Astfel vă urez încă odată „La mulți Ani!” românilor, și oriunde, în orice colț al lumii ați fi, bucurați-vă în stil românesc de această zi.

la-multi-ani-romane


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *