Joburile Online sunt toate de videochat ?

Am rămas mască când am văzut că marea majoritate a joburilor online sunt în videochat. Pe bune, nu se mai lucrează altfel online decât dacă-ți arăți părțile intime la cameră ? Atât de plină de sexualitate a devenit lumea asta?

M-am uitat pe BestJobs, eJobs, etc.. bă nene, peste tot plin de pornăciuni. Poate ar trebui să mă reprofilez ca și job, să-mi caut ceva de arătat la cameră, că văd că acest lucru este în trend ascendent. Poate ar trebui să-mi deschid un site de pornăciuni destea, văd că astea prind la public.

Oare ăsta să fie trendul, pornăciunile? Eu nu scriu nici pe blog-uri chestii pornăcioase, sau în acești 12 ani de blogging, întrerupt, am scris, de fapt am dat copy/paste la 1-2 advertoriale de tip pornăcios, în rest, nu am publicat astfel de articole.

Și nu, nu sunt anti pornăciuni, din „păcat” suntem făcuți.. dar, totuși, mi se pare că ia prea mare amploare acest fenomen. Se vor da și pe sticlă reclame de acest gen, și nu doar după 12 noaptea.

Prefer să scriu 20 de advertoriale, decât să apar pe sticlă 2 minute, în ipostaze porno. Pe bune acum, tu, cititorule, ai face videochat, chiar dacă ar fi pe bani frumoși, cu riscul ca peste 5-10 ani, să te vadă un prieten a lu fiitu și să-și bată joc de el, că tacsu și-a arătat treburile la TV ?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *