Joaca cu bitcoinii

De ceva vreme am început să mă joc cu bitcoinii.. Poate mulți se întreabă ce sunt ăia bitcoini.. ? Bine, cei obișnuiți cu lumea IT, cu siguranță știu ce este un bitcoin, dar pentru restul, acești bitcoini sunt o monedă, precum leul românesc, doar că această monedă este virtuală, adică creată pe internet, nu se poartă îm portofel, nu se aruncă prin casă, sau chestii de genul, ci este cum s-ar zice un lucru virtual. Doar că, această monedă este susținută de niște mineri, sau mai bine zic, acei oameni care lucră pentru ca această monedă să fie susținută, și implicit îi cresc sau scat valoarea în comparație cu alte monezi reale de data aceasta.

Cum poți avea o astfel de monedă, păi contribuind, fiind miner, și minând pentru bitcoin, cumpărând de la alții această metodă fiind numită trading, câștigând concursuri etc.. sunt o mulțime de modalități de a face rost de bitcoini, de asemenea puteți să cumpărați bitcoini de la diferite bănci, care au acceptat o astfel de monedă. Totul este extrem de sigur, având un sistem gândit super bine. Să trecem la partea cea mai interesantă.. Cum am început eu să mă joc cu bitcoini?!

Păi, știam de câțiva ani câte ceva despre bitcoin ca și monedă, evident sunt o mulțime de monede virtuale, unele se minează mai ușor, altele mai puțin ușor, ideea este că sunt opțiuni destule. Așa, eu am început evident cu bitcoin fiind prima monedă virtuală de acest gen, și implicit susținută de o comunitate foarte mare la nivel internațional. Al doilea lucru, eu nu stau să minez, bine, nu folosind metode clasice, care necesită foarte multe resurse, curent, și alte chestii tehnice despre care n-am să vă scriu aici, poate altă dată.

Eu am cont pe un site, Earn.com , acolo mai răspund la unele chestionare și primesc dolari în bitcoini. Ei bine, se plătește cât de cât bine, apoi după ce am strâns în contul meu, relativ mulțișori bitcoini, apoi îi transfer în portofelul meu virtual pe care-l țin pe telefon folosind aplicația Mycelium , aplicație pe care o găsiți atât în Magazinul Google pentru utilizatorii de Android, cât și în AppStore, pentru utilizatorii de dispozitive Apple.

Apoi, următoarea chestie pe care o fac, nu știu dacă știți sau ați auzit de Dragoș Șchiopu, ei bine omul a deschis un magazin online unde puteți cumpăra vouchere eMag, încărcări telefonice PrePaid, și alte tipuri de vouchere. Numele respectivului magazin este.. FastPay.ro, ei bine v-am spus, de aici apoi cumpăr vouchere eMag sau ce mai e pe acolo, astfel încât cu niște bani virtuali ajung să cumpăr chestii din realitate. Lucru super mișto zic eu.. de asemenea vă sfătuiesc și pe voi să vă jucați cu bitcoini sau orice altă monedă virtuală.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *