Japca notificărilor din browser

De ceva vreme tot mai multe site-uri, atât bloguri, cât și site-uri de știri, sau de orice natură, au adoptat acele căsuțe care te roagă să fii de acord în a vedea niște notificări despre orice articol scriu eu pe acele site-uri. Bă nene, deci cred că este ceva trend referitor la aceste notificări.

Pentru mine este încă o tehnică de a băga ceva pe gât oamenilor cu japca, și mi se pare aberant să cerșești în asemenea mod vizualizări. Bă nene, omul când vede ceva interesant pe site-ul tău, cu siguranță îl va ține minte, și dacă nu-l ține minte, chiar și dacă își aduce aminte parțial numele site-ului tău, tot cumva are cache la browser etc..

Nu-mi pot totuși da seama de ce lumea a ajuns într-o tot mai mare cursă de milogeală.. care are cele mai multe vizualizări, chiar dacă textele de pe site-ul său sunt de 2 bani, important este să scrie rahat dar să aibă vizualizări..

Dar de fapt ce mai este de mirat, ținând cont de ceea ce vezi zi de zi în presă, tot mai multe știri fără cel puțin 2 surse credibile, tot mai multe afirmații de păreri, fără iz de adevăr. Tocmai de aceea mă uit foarte rar pe programe tv de genul Antena sau ProTV. Altceva în afară de știri (și alea rar), sau filme, pe astfel de programe nu am ce vedea.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *