iPhone 11 Pro Max + Apple Watch SE = Love

Se pare că aventura mea cu Xiaomi, cel puțin ca și telefon, a fost relativ scurtă, din Martie până acum. 🙂 Scriam aici că am renunțat la iPhone din varii motive, în principal din cauza mea.. Ei bine, am revenit la iPhone.. Oleeee..!!! 🙂

Acum să revenim la situația în sine.. După cum în martie scriam, că renunț la iPhone, fiindcă am dat cu el de pământ și că am reușit să-l bușesc.. calumea cum s-ar zice. Bine, între timp l-am făcut, toate bune, de atunci chiar l-a folosit iubita mea, încă îl folosește, merge excelent și acum telefonul acela iPhone 8+. Acum situația în sine era următoarea.. Xiaomi Redmi Note 9 Pro.. cumpărat nou din magazin (nu mai știu exact de unde) în martie 2021.. l-am folosit din Martie până în Septembrie când am luat iPhone 8+ (Second Hand) și apoi a stat pe pauză până în martie când spuneam povestea din celălalt articol.. Nu zic nu, din Martie 2021 până în Septembrie 2021, toate bune.. a funcționat perfect Xiaomi ăsta.. am fost și încă sunt într-o anumită măsură mulțumit de el.. dar după ce am revenit în Martie 2022 la el, sincer nu am mai fost atât de mulțumit despre Xiaomi respectiv.. și să vă explic și de ce..

1. Eu fac în general update-urile la zi, aproape la orice device/soft pe care-l am.. sau aproape la zi, hai să zicem la 1-2 săptămâni maxim după ce iese primul patch de update-uri.

2. După ce am făcut update-urile pe la jumătatea lui Aprilie 2022, au început să apară niște mici probleme, care mă cam enervau.. și anume uneori din senin, își dădea refresh la aplicații în timp ce rulau.. de vreo 2 ori, a ieșit din aplicație așa.. din senin.

Cam acestea au fost cele 2 motive pentru care am decis să renunț la Xiaomi, cel puțin pentru următorii 2 ani.. în ce privește telefoanele cel puțin.

iPhone, este totuși un telefon scump, premium să zicem, dar tot scump.. Nu este ca și cum nu mi-aș fi permis, dar totuși, de regulă, banul este ceva care trebuie mereu să se miște, și nu prea vreau să închid bani așa, aiurea în ceva care nu își are rostul, cel puțin când vreau să cumpăr ceva pe care l-aș putea lua în rate fără dobândă.. așa că am luat un card fără dobândă de la eMAG, puteți aplica și voi aici.

iPhone 11 Pro Max

 • L-am cumpărat de pe Flip.ro
 • Baterie 100%
 • Grad de uzură: Excelent
 • Nicio zgârietură, nu din ce am văzut eu
 • Coletul a venit în 2 zile
 • Am plătit pe el 3179 RON (1 iunie 2022)
 • Evident nu a venit cu încărcător sau stickere sau cutia originală, dar hei, este refurbished, nici nu ar trebui să vină altfel.

Apple Watch SE

 • Acesta l-am cumpărat de pe eMAG
 • Este cu mult peste ceasul Xiaomi pe care-l aveam
 • Evident tot Apple, că de.. intrăm în ecosistem..
 • Am vrut să-l iau resigilat, totuși nu știu cum de am dat click pe full price.. și am dat 1449 RON (1 iunie 2022)
 • La ăsta, fiind nou, clar am încărcător, dar nu sticker sau alte nebunii 🙂

În rest, ce aș mai putea spune, decât faptul că sper pentru următorii 2 ani să nu mai am probleme, atât cu telefoanele cât și ceasul.. și implicit urmează să scot la vânzare următoarele telefoane.. Samsung A40 (dual sim), Motorola G7 Power, Xiaomi Redmi Note 9 Pro și iPhone 6s. Dacă se mai strâng ceva bani din astea, se mai „recuperează din pagubă” 🙂 Deci cum s-ar zice.. până una alta, sunt chiar mulțumit de noile mele achiziții.