Întrebări matinale.. #1

Azi mi-au venit o serie de întrebări în minte, da știu n-am mai scris nimic de ceva vreme și revin acum cu un astfel de articol, însă chiar dacă am avut o mulțime de draft-uri salvate, n-am avut chef să le public. Trecând peste acest fapt, azi am venit cu câteva întrebări..

Cum ar fi..

De ce există neaparat bine și rău? Sau acestea existând, individual vorbind, dacă cineva crede că făcând rău este un lucru bun, atunci cine poate judeca faptul că acel om a făcut de fapt un lucru rău?

De ce vă este frică cel mai mult în viață? Cei mai mulți zic că le este frică de moarte, dar totuși moartea ce reprezintă, un necunoscut nu? Deci dacă moartea este necunoaștere, atunci înseamna că marea majoritate a oamenilor se tem de necunoscut și implicit de nou?!

Este biserica una dintre cele mai mari conspirații? Da, știu aici, cred că mulți bisericoși o să-mi umple acest articol cu fel și fel de păreri despre acest subiect, care mai de care, mai „bune”, însă niciuna logică cred, de ce? Păi pentru simplul fapt că dacă orice religie din lume te învață să faci bine, atunci de ce este atâta rău în lume chiar și în momentul actual. Aici revenim puțin și la întrebarea nr 1, cine decide dacă un lucru este rău sau bun, atâta vreme cât fiecare om de pe pământ poate considera că ce face el este bun, chiar dacă este rău.

Bine, întrebări ar mai fi ele câteva, dar probabil le voi mai scrie în alte articole.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *