Incredibil, Șoc și Groază..

După cum scrie și în titlul acestui articol, „Incredibil, Șoc și Groază”, azi am luat un cotidian zis, de la un chioșc de ziare, care orice alt om român care își citește presa dimineața, și nu o face doar pe net. Proastă alegere am făcut, sâmbătă fiind, am zis să încerc ceva extrem și am ales ziarul Click, după cum spun ei.. „Cel mai citit ziar din România!”, încă odată repet.. cred că a fost ce-a mai proastă investiție din această minunată zi în care m-am bronzat la umbră.

Acum să și argumentez, că poate unii dintre voi n-ați auzit de acest „Cel mai citit ziar din România!”. În primă fază, mă gândesc.. „Vai fii atent, o să dau de o bunăciune la pagina 5.. o să am o zi super faină azi!”, urâtă cu spume și crăci ca la inundații. Să nu mai zic de faptul că pe prima pagină zicea de ceva tulpină de bacterie rezistentă la orice antibiotic care o să ne omoare pe toți oamenii de pe terra. Evident că da..

Mai benoclez eu puțin pe acolo, dau de o știre despre fiuso lu Borcea, care umblă numa cu bodyguard, fiindcă nu intră shaorma în el dacă nu-i încearcă body conținutul mai întâi, apoi de băbăciunea aia care a născut la 66 de ani (cifra magică) și de plodul său, mai una despre Lucian Bute și dopping-ul (neadevăr și nedreptate), apoi 8 pagini în toată splendoarea lor de rebus, de parcă aș dori după ce termin acest ziar să dau 10 examene de licență.

Evident și alte prostii din lumea mondenă, de parcă ar durea pe cineva în cot dacă Bănică a tras o bășină alături de Lavinia sau nu. Evident și multe alte idioțenii. Tocmai de aceea repet, 1.5 lei investiți fără cap într-un ziar vai mama lui. Poate-s eu mai tâmpit.. de fapt nu poate, sigur sunt, dar ziarele n-ar trebui să aibă ceva informații utile în ele? Sau trebuie să aibă orice prostie inventată, sau nu, despre orice dobitoc căruia i se spune vedetă?

Și cam cu așa ceva mi-am stricat dimineața de astăzi, dar cu siguranță nu se va mai întâmpla asta. Rămân la știrile mele online pe care nu dau nici măcar 1 leu.

incredibil, soc si groaza


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *