Încă una despre Netflix România

După cum probabil toată lumea deja știe, încă de la sfârșitul anului trecut când erau doar zvonuri, la început de ianuarie a venit Netflix în România.. vâlvă mare, agitație etc.. Nimic mai tâmp decât astfel de reacții. Eu unu aveam deja cont pe Netflix US, și mă uitam la filme acolo încă de ceva ani în urmă, prin intermediul VPN-urilor. Oricum tehnică multă, bla bla prea mult. O idee peste alta, sincer, nu se merită să dai bani pe ceea ce oferă Netflix, indiferent că e US, că România. Și să vă spun și motivele pentru care spun cele de mai sus.

netflix

Păi motive ar fi câteva, sau câteva mai multe, însă o să vă expun doar o mică parte din aceste motive. După cum urmează:

  • Subtitrările în română sunt aproape inexistente, toți care au făcut cont gratuit în această primă lună moca, au avut aceeași părere.
  • Serialele apar greu, doar când apar sezoanele întregi și mai ales după ce deja sunt difuzate la tv, lucru care se întâmplă destul de greu zic eu.
  • Filmele sunt puține, mult mai puține decât ce apare pe US, pentru simplul fapt că producătorii preferă mai mult să aibă încasări din cinema și vânzări de DVD-uri decât de la Netflix.
  • Și să revenim cred la ce-a mai importantă parte, BANII, 7.99 euro/lună, adică o grămadă de bani pe care aș fi dispus să o dau dacă aveam și cele mai sus menționate, dar așa parcă n-aș da.

Și cam astea ar fi părerile mele despre Netflix România, prea slabă oferta, prea făcută la nevoie, prea scumpă pentru ceea ce oferă, prea, prea, prea.. Repet asta este doar părerea mea.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *