Încă o perioadă care nu-mi place

A venit a 2-a perioadă din an care nu-mi place mie.. După cum am mai spus în urmă nu-mi place în mod special perioada Black Friday, cel puțin cea de la noi. Acum urmează iarăși o altă perioadă care mi se pare mediocră și total nașpa s-o spun așa pe românește.. și anume perioada alegerilor.

Eu cred că am ceva cu mincinoșii în general.. adică, dacă Black Friday nu-l suport din pricina ofertelor false, evident că asta cu politicul nu-mi place fiindcă niciodată n-am văzut un candidat care să și facă ceea ce promite. Cel puțin nu candidați politici.

În această dimineață stăteam la cafea cu niște colegi, unii cu PSD-ul, alții cu PNL-ul.. și alții ca mine fără pic de culoare politică. Și se pornise o discuție destul de aprinsă pe teme politice. Fiecare dintre cei mai sus menționați vroiau să ne convingă pe noi cei fără culoare politică.. că vezi dragă domnului partidul X este cel bun.

Pe bune?! Adică, eu nu vad neam de partid și parlamentar să fi făcut ceva concret care să-mi schimbe viața. Să am condiții de trai „ca afară”.. Nu eu văd la fiecare sezon de alegeri că orice parlamentar ar vinde-o și pe mă-sa dacă ar fi să ia acel fotoliu care-i va asigura traiul de șmecher pentru următorii an.

N-am văzut încă unul care să fie corect, și dacă promite că face un lucru să se și țină. Ba mai mult fiecare se bate cu pumnii în piept că el este cel mai bun, că el face și drege.. însă nu prea văd nimic să se și materializeze. Deci eu zic PAS acestor alegeri..

alegeri


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *