Improvise. Adapt. Overcome.

De ceva vreme n-am mai scris, mai exact din 23 iulie.. Păi în această perioadă am avut parte de multe schimbări.. multe evenimente bune, sau rele în viața mea au decurs fără întrerupere aș putea spune.

Dar, pentru cei care mai citesc acest blog, care l-am schimbat tot în iulie, ei bine.. totul este spre bine. Indiferent de persoanele din viața mea, care au venit și au plecat, au apărut altele, și vom vedea ce fel va decurge viața în continuare, dar.. vreau să zic că per ansamblu sunt bine.

Am fost la mare, am început să merg cât mai des prin diferite locuri, să călătoresc, să văd, să învăț, să comunic, chiar dacă este încă pandemie, chiar dacă se anunță vremuri tulburi și clar nesigure, totuși mă bucur de acea mică/mare stabilitate relativă din viața mea și.. încerc cât mai mult să-mi fac treburile astfel încât să-mi fie mie și celor dragi bine.

Am început să-mi văd și mai mult de sănătate.. după cum spuneam aici, am slăbit, aproximativ 13 kg.. dar de aproximativ 1 lună am început să mă duc la sală, se poate spune relativ decent, de cel puțin 3 ori pe săptămână și surpriză.. mă simt mult mai bine.

Am constant treabă pe la București, de asemenea, am și alte treburi, business-uri, și chestii de făcut, deci.. clar mă voi focusa și pe această parte, totuși, nu neglijez și partea sufletească, că doar sunt un „drăguț” conform recenziilor 🙂

Una peste alta, viața e ok. După o perioadă destul de grea, acum sunt ok. Deci.. adapt, survive, orvercome.