Îmi trebuie o rutină

Am citit acum un articol scris de Gabi aici referitor la obiceiurile matinale, și constat cu stupoare că eu n-am astfel de obiceiuri. Lucru care în opinia mea nu este tocmai bun. Munca pe care o fac nu este tocmai sănătoasă, acest lucru l-am constatat de mult timp, nu recent.

Însă, mediul social în care ne învârtim nu ne permite să avem o viață ușoară, tocmai de aceea de cele mai multe ori trebuie să facem și chestii mai puțin sănătoase. Cel puțin aceasta este părerea mea, acum.. poate în viitor se va schimba această părere.

Mai constat un lucru, stagnez, mi-e greu totuși să recunosc, însă cam acesta este adevărul. De 4 ani și ceva, același job prost plătit, de 2 ani, aceleași proiecte personale, care sunt mai mult sau mai puțin productive, însă cert este un lucru, nu fac progrese semnificative.

Lucru care, de cele mai multe ori mă dezamăgește, însă, mereu am forța să mă ridic și să merg mai departe, cum mereu am avut această forță. Dar chiar și așa, simt că nu fac nici un progres, și din pricina sumedeniei de idei pe care le am, unele din proiectele mele sunt instabile.

Deci cred că trebuie să-mi fac o rutină, munca nu-mi permite totuși să am un program zilnic, regulat. Pentru moment aș vrea să-mi fac o rutină cât de cât serioasă pentru zilele în care sunt acasă, iar pentru zilele când sunt la muncă, să-mi fac și acolo o rutină, însă una cât de cât mai permisivă. Se poate spune că stau în zona de confort, lucru care nu este tocmai bun.

Dar ușor, ușor, se vor regla toate, dacă-mi creez rutina mea. Cel puțin așa gândesc azi.. și de ceva vreme încoace.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *