Ideile se schimbă mereu..

Viața uneori ne pune în anumite ipostaze, în care, dacă am ajuns, clar trebuia să trecem prin acestea. Cu ceva vreme în urmă auzeam vorbe de bine, și promisiuni care păreau promițătoare, însă după cum am scris și în titlu, vorbele se schimbă.. ideile și concepțiile se schimbă, noi ne schimbăm.. Deci, per ansamblu cine nu se adaptează, e deja pierdut înainte de a începe.

Săptămâna trecut, presimțeam că ceva „mare” se va întâmpla, săptămâna asta a început cu această schimbare, firma la care lucrez a fost preluată de către o altă firmă, internațională, mare.. Înainte era ideea de „unitate”, de prietenie.. etc.. acum, parcă zic că dispare acel lucru, care ținea treburile unite într-un mediu unit. Acum, oarecum devine totul formal.

Dar, nu toate schimbările sunt rele, pot fi și schimbări bune, contează doar să fii apt să te adaptezi, și treci peste, și să mergi mai departe, să-ți asumi că poți mai mult, și să vrei mai mult de la tine. Tu să-ți propui pentru tine să vrei mai mult, și să mergi pe drumul spre ați atinge țelurile. Fiindcă, nimeni, și absolut nimănui nu-i va păsa de tine, în adevăratul sens al cuvântului, și toți vor să le fie lor bine.

Lumea a ajuns atât de individualistă, încât, părerea mea este aceeași.. Ideile se schimbă mereu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *