iCloud + Mail

De când s-a întâmplat marea harababură cu Google Workspace despre care scriam aici, am tot căutat variante. Următoarea variantă, poate chiar mai bună decât Google Workspace sau Microsoft 365, care în opinia mea, sunt destul de scumpe, era Zoho Mail, de fapt este și în continuare. Cred că suita celor de la Zoho, este una dintre cele mai complete, chiar și în varianta lor gratuită e destul de ok.

Totuși, cred cu tărie, cel puțin chestiile personale, trebuie pentru mine să fie toate în același ecosistem digital. Fapt pentru care am profitat de faptul că am trecut, cred, definitiv și ușor ușor o să-mi schimb tot ce pot schimba în așa măsură să fiu cu totul în ecosistemul Apple. Așadar, am trecut și cu emailurile personale în iCloud+ a lui Apple, cu toate că știam de această opțiune de ceva vreme, totuși tot o amânam.

Pot spune că sunt foarte mulțumit, am notițe, emailuri, contacte, calendar, și tot ce ține de iCloud, direct într-un singur loc, atât pe telefon cât și pe desktop. Fapt care mă mulțumește maxim. Emailurile personale în toți acești ani, cred că s-au adunat maxim 2-3 GB de date, fiindcă șterg constant ceea ce nu mai am nevoie, deci nu are cum să ajunge sute de GB, cum au alții pe o adresă de email.

Așadar, iCloud+ FTW.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *