Husa de protecție o necesitate.. chiar și pentru iPhone 7 plus (P)

Sincer să vă spun, eu nu sunt adeptul telefoanelor extra-mega scumpe, telefonul meu are o valoare de 800-850 lei și asta pentru că este luat la abonament, însă cash, cel mai scump telefon a fost vreo 500 de lei. De aceea gândesc că orice investiție trebuie protejată, mai ales când este vorba de telefoane scumpe, precum telefoanele iPhone. Cunosc pe cineva care a schimbat cel puțin 3-4 telefoane iPhone până acum, într-un interval relativ mic de timp, și este unul dintre cei mai mari fani Apple, iar acum la ultima schimbare i-am recomandat să-și ia o husă iPhone 7 Plus, aceasta fiind ultima sa achiziție.

De ce aș recomanda o husă oricui deține un telefon scump, și nu doar celor cu telefoane scumpe și oricui în general. Păi, spre exemplu, persoana mai sus menționată, la cel puțin două dintre telefoane, cu o singură scăpare pe podea le-a spart display-ul, dacă nu ați făcut vreodată o astfel de schimbare, vă zic eu, un display de iPhone 6 sau iPhone 7, are un preț ce variază între 400 și 500 de lei. Pe bune, doar un display face cât banii pe care sunt eu în general dispus să-i dau cash pe un telefon, orice marcă ar fi el.

Apoi husa ajută ca suprafața telefonului să nu mai aibă urme de folosire și acele zgârieturi, finuțe sau nu, chiar dacă telefonul pare mai mare cu o husă, totuși este mult mai protejat și nu mai are probleme la șocuri, zgârieturi, particule de praf și alte chestii care vă pot produce daune investiției voastre. Chiar mă și uitam, că telefoanele astea scumpe, la 2500 – 3500 de lei, unii își fac asigurare pentru astfel de telefoane, mai repede decât își fac asigurare pentru mașini sau case. Pe bune, cum să-ți faci asigurare și să te porți mai cu grijă pentru un telefon, decât pentru locuința în care stai sau mașina pe care o conduci?! 😀

Acum să vă zic o mică părere a mea despre telefoanele scumpe. Cum spuneam mai sus, eu nu cumpăr telefoane atât de scumpe din câteva motive. Primul motiv ar fi fiindcă funcționalitățile sunt cam aceleași, vorbești la telefon, dai câteva mesaje, ai câteva aplicații, și eventual faci niște poze. Cam acestea sunt calități pe care orice telefon le are, apoi intră în discuție factori tehnici, megapixeli și alte nebunii pe care în funcție de bani le poți analiza mai bine sau mai rău.

Spre exemplu dacă vrei aplicații multe, care oricum nu prea le folosești tot timpul, i-ați o tableta, un laptop sau chiar și un desktop customizat. Dacă vrei poze de claritate maximă, i-ați frate o camera foto sau video care să facă tot ce ai nevoie la un grad de semi-profesionist. Da, ai doua sau mai multe dispozitive după tine, însă totuși dacă strici un dispozitiv, restul rămân intacte.

Și spre încheiere vreau să vă zic cireașa de pe tort, într-un mod de a spune, eu sunt utilizator de Android, în general Samsung-uri, care după cum v-am spus și mai sus, nu sar de 850 lei preț, și toate astea fiindcă prefer să fiu eficient și relativ minimalist decât să arunc bani pe fereastră.