hubiC Cloud, 30 GB Gratuit

Eu sunt de părere că oamenii pregătiți întotdeauna nu sunt luați prin surprindere. Tocmai de aceea în ce privește orice chestie a mea din online, prefer să am un backup decent de aceea am ajuns la și la hubiC, de fapt în cazul meu nu este vorba doar de un singur backup, ci mai degrabă de vreo 3-4.

Și după cum vă spuneam, hubiC Cloud ăsta este un serviciu oferit gratuit dar și cu bani de către cei de la OVH. Cunoscătorii știu, este vorba despre acea firmă mare din Franța care are cel putin 4 datacentere mari în toată lumea, cel puțin câteva sute de mii de servere, și una dintre cele mai țepene protecții la DDoS din câte am văzut.

Da, eu colaborez cu ei de câțiva ani, chiar aș putea spune că sunt foarte mulțumit, dar în ce privește profesionalismul lor, raport calitate preț, eu zic că totuși este unul din puținii provideri de la ora actuală din Europa în care am încredere în proporție de 90%.

Alții, nu-mi dau atât de multă încredere în ce privește peeringul cu Europa, poate doar de la noi fiind Voxility, că altceva, nu prea îmi inspiră un procentaj care să ajungă aproape de 90%.

Da și cum vă spuneam, eu am backup personal și al clienților mei, pe un server al meu privat, pe la Google, pe la Dropbox și mai nou și pe la hubiC ăștia. Și vreau să spun că pe zi ce trece devin tot mai mulțumit de serviciile hubiC. Adică pot spune că recomand oricărei persoane are nevoie de un backup.

În principal veți primi 30 de GB spațiu, dacă accesați link-ul meu de afiliat, aveți posibilitatea să descărcați aplicația lor de Android, iOS, Windows sau chiar și Linux, puteți da share conținutului atât public cât și cu parolă. Veți avea instalat un folder în PC sau device-ul pe care instalați aplicația lor, și tot ce este în respectivul folder, automat se duce în cloud.

Și credeți-mă când spun că băieții ăștia, chiar folosesc servere în cloud, nu vrăjeală de aia ieftină de care vezi pe toate site-urile, dar ownerii acelor site-uri nici măcar nu știu ce reprezintă tehnologia Cloud Computing. Deci până una alta vă recomand să vă faceți un cont folosind acest link. Asta pentru a beneficia de cei 30 de GB spațiu gratuit.

hubic


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *