HomeZZ, încă un site al Intact Media Group

HomeZZ, la jumătate..

Aseară am văzut acest HomeZZ.. și mi s-a părut puțin amuzant din pricina faptului că sună a nume de medicament, sau poate au fost inspirați când au ales acest nume, de pe OnlineZZ, un portal ce era în vogă acum ceva ani, și era deținut de un cunoscut al meu..

Însă cert este că am bufnit în râs când am văzut ce nume mirific au ales creatorii acestui site. Azi, am verificat să văd de fapt cine deține acest site, și surpriza a fost de proporții.. Grupul Intact Media, au ieșit pe piață și cu acest site.. probabil văzând că LaJumate.ro are un oarecare succes, s-au gândit ei că ar fi cazul să iasă și pe piața de imobiliare cu un site..

Dacă tot este vorba să ciupești ceva bani din online-ul românesc, de ce să n-o facă boierește, și cred că vor ajunge să facă site-uri de anunțuri până și pentru vânzări de chiloți, evident dacă face bani, de ce să nu se bage și pe această nișă 🙂

Reclamă își fac prin posturile lor de televiziune, deci.. e un fel de Win-Win…Apoi dacă va merge bine treaba vor trece să aibă reclame pentru respectivul proiect și pe la alte televiziuni, cum au făcut și cu LaJumate..

Altă chestie despre acest proiect, cred că vor mai fi și alte site-uri care vor avea nume asemănătoare, și evident vor profita de spike-ul creat de acest cuvânt prost gândit, și anume HomeZZ 🙂

homezz


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *