Haterii..

Am scris astăzi un articol despre haterii din blogosfera românească și despre experiența pe care am trăit-o astăzi, în care am fost băgat în seamă cu japca. Dar n-are rost, oamenii care n-au altceva de făcut în viața lor, decât să facă pe haterii, să descrediteze oameni așa, aiurea, fără nici măcar să-i cunoască cu adevărat. Totuși, ce să faci nene, asta e.. oameni care au prea mult timp liber.

Una peste alta, am șters acea postare, fiindcă, prea multă atenție dau unor oameni care nu merită atenția mea. De asemenea, de acum, pe acest blog, nu se va mai putea comenta. Clar, scurt și la subiect. Este un blog cu și despre ideile mele personale, așa că, cine vrea să-l citească ok, cine nu, noroc bun și sănătate. Care are ceva de spus, știe să mă caute să-mi spună personal, fiindcă așa fac oamenii asumați, discută unii cu ceilalți, nu îi vorbesc pe la spate.

Acest blog nu există pentru trafic, bani, sau părerile altor persoane decât cele personale, așa că, no more comments from now. Am preluat exemplul prietenului Mălin, de.. miserupism. Primeam comentarii de la persoane care se dădeau a fi Zoso (Vali Petcu), Arhi (Cetin Ametcea), sau alte persoane. Doar, doar, să „atac” lumea degeaba, cum de altfel am fost atacat eu azi, involuntar. Bine, s-a rezolvat problema cu Arhi după un schimb de emailuri, totuși, persoanele care le mănâncă undeva, nu se vor opri, și vor căuta „ceartă” în continuare, așa că, cel puțin din prizma acestui blog, s-o facă pe silențios.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *