Gripa bat-o vina..

Mda.. de vreo saptamana jumate bag o gripa si merg boland pe strada de zici ca-s boschetar second-hand. Ba nene, gripa asta ma face sa ma duc cu gandul la The Walking Dead (serial cu care am ramas in urma de ceva vreme).. Asa n-am niciun chef de nimic. N-ai frate ce sa-i fac, bag pastile, frectii, si tot felul de leacuri si deochiuri de zici ca m-a facut mama in filmul satra, si al dracu gripa, nu fuge de mine.

De regula, anual trebuie sa vina o gripa pe la mine in vizita, si iarasi de regula, cam in fiecare an, zic ca ma duc sa-mi fac vaccinul ala anti-gripal.. si nu, nu sufar de sindromul „Olivia Steer”, sa-mi fie frica si sa huiduiesc orice fel de vaccin, sau de „drog” care ajuta sa-mi treaga bolile. Insa, mereu, imi vine ideea de a ma duce sa-mi fac vaccin, fix dupa ce deja sunt gripat. Cred, ca gripa asta, afecteaza si tinerea de minte, fiindca, altfel m-as duce la doftor, sa-mi vaccinez corpul meu de Brad Pitt.

Bine, acest articol, este scris cu caterinca, sau mai bine spus auto-ironie, fiindca de.. mai sunt si eu uituc, si pentru asta, platesc cu muci si pastile la sacosa. 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *