Greselile inceputului, invataturile de apoi

Probabil ati vazut, cei putini care intrati pe acest site, ca mi-am deschis de curand un magazin online de calculatoare, piese PC, laptopuri, si multe altele ce tin de calculatoare. Ei bine, il aveam pe un server, nu prea mergea el cum trebuie, asa ca l-am mutat. La mutare, ar fi trebuit sa-mi aduc aminte de toate chitibusurile, insa, totusi, nu mi-am adus. Magazinul respectiv nu l-am promovat, nu i-am facut nimic momentan, decat l-am creat si i-am adaugat produse, evident i-am facut si mare parte din setari, insa dupa mutare, ceea ce era oarecum printre cele mai importante chestii, si anume emailurile comenzilor, am uitat sa le setez.

Si uite asa, mi-am dat seama doar abia azi, dupa o perioada in care sunt full de munca, sa mai intru pe magazinul meu online PCSH.ro, si sa vad daca merge totul pe sistem automat, cum imi place de regula sa fac site-urile. Si uite, ca vad, din intamplare, o comanda plasata de cineva, acum cateva zile, si eu nu primisem acel email cu comanda. Nervi, si tot ce trebuie, fiindca de regula, pentru orice client, indiferent care din serviciile/produsele pe care le ofer eu pe firma, incerc sa ii ofer cat de cat la timp ceea ce mi-a platit, sau urmeaza sa-mi plateasca. Insa, de aceasta data, chiar am dat-o in bara.

Dar, vorba aia romaneasca.. „Pana nu esti prost, destept n-ai cum sa fii” , asa si cu mine. Deci, de acum, voi fi putin mai atent la orice tine de business-ul meu, si mai ales de automatisme. Deci greselile inceputului, sunt si ele niste chestii bune ce se pot intampla, astfel incat pe viitor, sa poti invata din propriile greseli.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *