Genesis all the way..

Dupa cum spuneam si in trecut, am fost mereu pe ganduri intre a ramane cu framework-ul Genesis, sau a trece pe altceva, de-a lungul timpului m-am jucat si cu temele celor de la MyThemeShop, si cu alte teme, de pe Themeforest, am adunat cred peste 30-40 de teme WordPress Premium, cumparate, deci o gramada de bani dati pe asa ceva.

Welcome back Genesis 100%

In ultima vreme, am tot zis ca ma pun sa-mi fac propria tema Genesis 100%, chiar daca de vreo cateva luni incoa am folosit tema Genesis Sample, cu Elementor. Mi-a fost mai usor, drept sa zic, folosind Elementor pentru diferite alte site-uri statice, sau site-uri de prezentare, neavand un continut cine stie ce dimanic, am bagat-o p-aia.. „merge si asa”..

Ei, uite, nu prea mai mergea si asa, astfel, incat, in ultima saptamana am alocat ceva timp sa-mi creez propriul child theme pentru acest site. Si, a iesit, ceea ce vedeti. Ceva simplist, cum imi place mie. Nu dichiseala multa, nu culori si chestii in plus, care oricum nu ma ajuta cu nimic, decat ingreuneaza blogul. O buna parte de timp, n-am mai vrut sa folosesc acest framework crezand ca dupa ce a fost cumparat de catre WPEngine, se va strica joaca, dar uite ca noi „patroni” nu au stricat joaca, si, se pare ca au facut doar chestii misto.

Asa ca, am ramas, la framework-ul Genesis, pur, fara alte pluginuri si chestii ce duceau site-ul sa se incarce in peste 2 sec. De asemenea, cred, ca ati observat ca nu mai scriu cu diacritice. La job, o mare parte o petrece cu „cu nasul” in interfata de terminal (SSH), asa, ca-mi era peste mana sa tot schimb caracterele, iar de cateva ori am gresit chestii in terminal, care puteau sa faca „dezastre”, doar pentru ca scrisesem cu diacritice. Asa ca, bye bye, diacritice.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *