Gata cu pariurile

Acum pot spune gata cu pariurile. Să o iau cu începutul totuși.. O bună bucată de vreme am tot pariat, ba ducându-mă direct la agenție, ba online, câteodată am și câștigat, de cele mai multe ori am pierdut. Azi, am ajuns la concluzia că pariurile și această „boală” a pariurilor, este un lucru mai puțin benefic pentru mine, așa că am decis, cel puțin pe moment să nu mai pariez nimic, nici un bilet, nici un slot, nimic. De ce?

Păi am analizat puțin problema și am observat că mai mulți bani am băgat decât am câștigat, devenise o manie a mea, care mă deconcentra de la orice alta activitate care producea bani, și pierdeam foarte mult timp fiind acel tip de suporter care efectiv nu pot fi. Nu neg, sunt dinamovist, nu neg, îmi place fotbalul, chiar dacă n-am mai jucat măcar o miuță de ceva ani, poate „bătrânețea”, poate vârsta, poate anturajul, poate kilogramele în plus, pot spune că și acestea ar putea fi niște scuze cât de cât plauzibile, dar totuși sunt ferm convins, că orice scuză aș avea, nu se compară cu realitatea.

pariurile

Și anume că orice sport ar fi îmi place să-l urmăresc, îmi place adrenalina, îmi place intensitatea jocului, și orice altceva ar cuprinde acel sport, însă se poate spune că nu mai sunt eu omul ăla de pleca la orice oră și de oriunde pentru o partidă de fotbal, fie în sală sau în aer liber. Bătrânețea psihică, nu fizică, ne ajunge pe toți. Acesta este purul adevărat. Acum am ajuns să prețuiesc mai mult un grătar făcut în familie, decât un meci la sală cu băieții. Unii din prietenii, ăia câțiva ai mei, ar spune că mă boșorogesc, alții ar spune că e ceva normal, însă eu stau și mă gândesc dacă este cu adevărat ceva firesc.

Să lăsăm „dramele” mele de ex-sportiv, și să revenim la faptul că pot spune că „oficial” , de azi, nu voi mai pune nici un fel de bilet, la nici o casă de pariuri, fie ea online sau offline, pentru simplul motiv că ineficiență se pedepsește. Adică, dacă un lucru este ineficient, mi se pare logic să-l tai, din rădăcină, lucrul ineficient, este întotdeauna un lucru care ne dă mereu înapoi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *