Gata, am băgat cipul (m-am vaccinat)

După cum spuneam și aici, m-am programat la microcip, sau cum s-ar zice, la vaccinul anticovid. Ca să fac o scurtă paranteză, m-am vaccinat cu Moderna, la Pfeizer nu erau locuri, si cu Astra Zeneca, clar n-aveam să fac asta. Bun, cu toate ca lumea asta cretină din jurul nostru fără măcar, atribuie moartea unora pe baza vaccinului. Poporul ăsta bun și drag al nostru, care se pricepe cel mai bine a-și da cu părerea, fără măcar să aibă urmă de fondament logic în spate. Dar de, asta e.. fiecare își dă cu părerea despre ce vrea, fără măcar să știe cu ce se mănâncă.

Trecând peste absurditatea nației noastre, care ne mănâncă timpul, uneori degeaba.. vreau să fac un scurt timeline..

  •  Joi, 8 aprilie 2021 în jurul orei 16-16:30 m-am vaccinat alături de soția mea, la centrul de vaccinare din Suraia, Vrancea.
  • Vineri pe 9 aprilie 2021, am început să am ceva dureri în zona unde mi-a făcut înțepătura, și în noaptea precedentă am avut senzația că nu pot respira, dar asta probabil era doar în capul meu.
  • Azi, 10 aprilie 2021, mă mai doare mâna în zona respectivă, dar nimic grav.. clar, mai puțin decât durerile de mână care le-a simțit soția mea.

Dacă mai apar ceva simptome sau știu eu, clar o să actualizez acest articol, dar nu cred că vor apărea și alte simptome, sau nu vor apărea până la rapel, cel puțin, care va fi pe data de 6 mai 2021. Până atunci, să se activeze cipul 😀 Evident la toată treaba asta cu cip, 5G și alte prostii, glumesc.. nu cred în astfel de bazaconii, deci, aberații de genul, le ignor în totalitate.