Ganduri pentru sanatate..

Anul acesta, dupa cum probabil ati citit am capatat, dupa cum am citit prin presa, una dintre bolile acestui secol.. si anume, o hernie de disc. Ei bine, am incercat s-o tratez, medicamentos, fara operatie asa cum m-au sfatuit multe persoane si un medic. M-am apucat foarte bine, sa imi iau tratamentul la timp, sa fac acupunctura, sa fac tratament cu ozon, astfel incat toate sa fie bune.

Drept sa zic, nu am facut 100% intocmai, cum mi-a recomandat medicul, insa un 90-95 % am facut ce mi-a zis medicul. Si, dupa aproximativ 6 luni, sunt relativ ok, mai am dureri mici si un oarecare deranj in talpa, dar, sunt acceptabile.

Ceea ce-mi doresc pentru anul viitor, in principal, ar fi sa mai slabesc putin, ca prin vara aveam undeva la 90 kg, iar acum, 96-97 kg, lucru care e mult in conditiile in care greutatea suportata de coloana mea, ar trebui sa fie una cat mai mica, nu sa presez vertebrele la maxim. Deci, cam vreau sa slabesc anul viitor. Alte chestii ce le-as mai face anul ce vine, ar fi sa mananc mai sanatos, fiindca.. in acest moment, cam nu prea mananc sanatos, asa ca, ar trebui sa aloc ceva timp pentru asta.

As face ceva sport, usor, fiindca, problemele cu hernia de disc, au venit in urma dormitului pe un pat incomod, cu statul mult in fund la birou si niste gantere de aproximativ 35 de kg, de care trageam acasa, fara sa am cine stie ce tehnica.. una peste alta, mi-au adus probleme.

Deci de la anul ce vine, cam asta vreau, oriunde ma va duce viata, sa am putina grija de sanatatea mea, ca nu prea e ok. Voi, aveti planuri pentru sanatate de la 2020 ?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *