Fuse și se duse.. concediul

Am fost în concediu, sau așa ar trebui să se spună, concediu.. numai că, nu prea am știut ce e ăla concediu în acele 2 săptămâni libere, în care n-am fost pe plaiurile Argeșului. De ce zic astea?

Păi, primul lucru, am ajuns în Vrancea, cu intenții mari, de a ne căsători la starea civilă, cel puțin asta acum, nuntă etc.. va urma, la anul probabil. Mno, și ceea ce știam eu era că trebuie făcute niște acte, niște analize etc.. ceea ce nu știam, era că sistemul din Vrancea, e plin de șpăgi, și alergătură, probabil peste tot este așa când ajungi să ai nevoie de doctori și stat. Prima zi de concediu, analize + șpagă, acte + hârtii + completat formulare + coadă la plătit taxe, și s-a dus prima zi..

A 2-a zi, hai să vedem cu restaurantul etc.. cu ce mai e de cumpărat.. și altele.. s-a dus și a 2-a zi.. efectiv, am cam fost musafir în casă, fiindcă pleci dimineață și ajungi seara acasă. A 3-a zi, trezit noaptea, plecat la mare.. singurele 15 minute de liniște le-am avut fix într-o zi în care a plouat.. apoi liniștea a plecat.. 🙂 au mai venit niște persoane, cu copii etc.. paznic de copii am fost 🙂

Vino înapoi la Focșani, iară alergătură, iară vizitator acasă, a trecut cununia civilă, și-a făcut apariția hernia de disc, despre care vă spuneam, iară în drum spre Pitești, și ăsta a fost concediul.

Culmea este, că aproape în fiecare an, concediile sunt pe fugă, fiindcă mereu vrei să ajungi la toți, și la ai mei, și la ai iei.. și la prieteni, etc.. așa că la anu, concediul cred că-l voi face în afara țării, nici nu mă gândesc să mai fiu pe fugă, și aș vrea să mă relaxez. Bine, și în acest concediu, singurul de care m-am rupt 99%, a fost PC-ul, și internetul aproximativ, în rest, totul pe fugă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *