Frustrări și bătăi de cap

Una din frustrările oamenilor din ziua de azi..

Citeam pe blogul lui Mălin aici, despre un moș care a dat o spargere, dar nu orice fel de spargere.. Acum să vă zic cap coadă.. Acest moș ajuns la 70 de ani, din Kansas, Statele Unite ale Americii, a spart o bancă pentru a fura 3000 de dolari. Ei bine după ce acesta a spart respectiva bancă, s-a așezat frumos în fața băncii așteptând poliția să vină să-l aresteze. Știu, mulți ar zice că omul cel mai probabil nu era în toate facultățile mintale, însă acesta a făcut această faptă dintr-un motiv foarte bizar. Nu își mai suporta soția, din cauza cicălelilor și s-a gândit că mai bine și mai liniștit ar fi dacă ar fi la pușcărie.

Nu neg, uneori ca și bărbat îți vine să faci câte și mai câte, în anumite momente de stres, unii chiar și fac. Însă de ce ai face un lucru rău pentru oricare dintre soți, când de fapt toate au o rezolvare foarte simplă.

După cum spune și Mălin, la începutul oricărei relații toate sunt bune și frumoase, este totul numai lapte și miere, iar pe măsură ce o relație avansează, fiecare dintre noi începe să vedem doar defectele partenerului, sau cea mai mare parte a lor. Mai apoi dacă apare lipsa sexului, care sex eliberează niște substanțe care ne mai calmează, ei bine atunci, este cu adevărat o problemă. De ce? Fiindcă organismul nu mai are tot ce are nevoie, iar dacă organismului nu-i da-i ce are nevoie, nici el nu funcționează în parametri optimi.

Așa apar certuri, așa apar tot felul de frustrări la suprafață, așa apare lipsa raționamentului între doi parteneri. Pe la noi pe la români, am văzut tot felul de prostii ce țin de la astre la fel și fel de așa ziși experți, totuși eu cred un lucru, totul ține de organism și mai ales de substanțele secretate de organismul uman, restul este cancan.

frustrari


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *