Frica mea de dentist..

Da, recunosc, mi-e frică de dentist. De ceva vreme am început să îmi umblu prin dinți și măsele, pentru că deja nu mai știam să zâmbesc prea bine, cei care mă știu în realitate, știu probabil despre această mică mare problema a mea. Nu este vorba că n-am avut bani, că bani au fost, și vor fi în continuare. După cum știți și voi, când începi o lucrare la dentist, trebuie să ai ceva bani, că nu este tocmai ieftin sistemul stomatologic românesc. În cazul meu cred că era cel mai mult problema despre frica mea de a face acest lucru, și anume de a merge la dentist. Până acum de câte ori am mers, am mers împreună cu cineva, care era acolo lângă mine.. fie un prieten, fie iubita mea, etc. Ei bine azi am mers de unu singur, mi-am făcut curaj, și am făcut-o și p-asta.

Am ajuns la cabinet, eram primul.. am intrat direct, după un schimb de replici și glume, menite cel mai probabil să ma acomodez cu problema, m-a pus doamna doctor să îmi pun fizicul impunător de gazelă perfidă pe scaun și să aștept tăierea, la modul figurativ. Eu am făcut tot ce mi-a spus respectiva doctoriță, m-am supus, de zici că era un fetiș sodomist, și eu eram supusul. Și a început să-mi umble prin gură, mai un fel de dăltiță, mai un fel de altceva.. numa bine, mi-a scos 3 măsele dintr-un foc. De fapt erau 3 cioturi de măsele.. Însă ținând cont că am îndurat măsurile de austeritate impuse de doctoriță, am fost și răsplătit, într-un fel.. Mă mai lăsa să scuip și să respir ușurat. La un moment după câtă muncă a depus, a reușit să îmi scoată măselele la aer, sau ce mai rămăsese din ele și evident să termine ce avea plănuit.

Un sfat pot să vi-l dau gratis, spălați-vă zilnic pe dinți, dacă aveți vreo mică probleme cu ei, până și o chestie minoră care voi nu o băgați de seama, duce-ți-vă la stomatolog. Eu n-am făcut așa, și uite am ajuns să fiu nevoit să-mi bag aproape jumătate de gură în carantină. Deci eu se poate spune că sunt exemplu de AȘA NU.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *