Frații Grimsby (2016)

grimsby

„Frații Grimsby” o comedie de mai aveam puțin și plângeam de râs. Da, drept să spun niște faze incredibil de stupide, însă pot spune că am râs copios la acest film. Să vă și povestesc câte ceva despre acest film.. Păi acest film este are o acțiune clasică de agent secret care trebuie să execute niște misiuni ultra secrete.

Dar acest agent secret, pe numele său în film Sebastian Butcher, mai are și un frate puțin mai nebun așa de fel, Carl „Nobby” Butcher, care este un suporter clasic englez, cu mult alcool în sânge, și multă caterincă tipic englezească. Ei bine acest Nobby îi aduce foarte multe neplăceri fratelui său, pe care-l regăsește după 28 de ani în care nu s-au mai văzut deloc unul pe celălalt. Dacă probabil vă întrebați de la ce vine Grimsby dacă numele lor de familie este Butcher, ei bine Grimsby vine de la orășelul în care au crescut acești doi frați.

Însă amândoi trec printr-o mulțime de peripeții împreuna, iar acest lucru îi readuce pe calea cea bună de a recupera relația pierdută în toți acei 28 de ani în care nu s-au văzut. În fine, vă recomand să nu vedeți acest film alături de copii, fiindcă are și ceva faze cu tentă mai deocheată, deci este recomandabil celor trecuți de o anumită vârstă a majoratului. Mai jos puteți vedea un scurt trailer pentru a vă face cât de cât o idee, însă vă spun clar, acest film, merită toți banii.