Filelist, sub asediu..

De câteva zile, am văzut că băieții au dat în Filelist.. nu erau șpemii de site-uri de profil, care să fie mult mai „amenințătoare” decât comunitatea Filelist. Uite, că au zis „băieții” să-l dea jos și pe ăsta. Totuși se pare că și-au cam luat țeapă.

Eu, de ceva vreme nu prea mai am ce să iau de pe Filelist, sincer să zic, adică, ani de zile, de acolo luam filme, de acolo luam seriale, de acolo luam softuri și tot ce aveam, se poate spune, că ani de zile Filelist a fost dealerul de la colțul blocului, totuși, iarăși, de ceva vreme, dacă am nevoie de softuri, îmi cumpăr licențe.. că e vorba de o licență de Windows, sau că e vorba despre un soft, găsești site-uri cât cuprinde cu licențe bulk la prețuri de nimic.

De asemenea, filme sau seriale, le văd pe Netflix, e mult mai ok, plătesc ceva bani la Netflix, și beneficiez de calitate bună, fără să fie nevoie să fac seed, sau să descarc filme. Pur și simplu, le văd, și aia e. Nu stau să pierd timpul, descărcând torrente.

Pentru cei care încă îl folosesc, și nu ați aflat, s-a mutat pe Filelist.io. Chiar râdeam zilele trecute, până și la „Neața cu Răzvan și Dani” ziceau că s-a mutat Filelist, dar n-au avut voie să specifice ca s-au transformat în Filelist.io, din .ro. Măcar pe .io, știm sigur că sunt pe domeniu offshore, și nu le mai strică nimeni joaca.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *