Fifty Shades Darker (2017)

Aseară, de ziua îndrăgostiților, am zis să ies împreună cu iubita mea la acest film, că și anul trecut am fost la prima parte a acestui film, tot de Valentine`s Day. Pot să spun ceva sigur, prima parte a fost cu mult mai intensă să zic așa.

„Fifty Shades Darker” nu mi se pare atât de extraordinar, da, o pălmuiește pe duduia aia puțin, câteva nuduri prea puțin reușite, în rest, o joacă de-a șoarecele și pisica. Mare scofală, n-am văzut. Singurul lucru care m-a dat pe spate a fost momentul când a cerut-o de nevastă pe fătuca aia sfrijită.

Un Gigel, vrea s-o bată și el pe asta, totuși dacă se înțelegeau bine între ei, ca domnii, puteau s-o bată pe rând, sau chiar în același timp, că ducea.. Dar de, și-au luat-o în masculinitate, și neînțelegeri, în privință a care o bate primul, iar unul s-a ales cu buza umflată.

Ce să mai spun.. A mai fost o fază în care o fostă sclavă de-a lui Cristinel ăla, vine să-și revendice locul de Sclava numărul 1, și o amenință prea puțin convingător pe Ana, iar încercând s-o mintă, că de fapt pot să fie amândouă doua slugi bune la casa omului, însă apare Cristinel, și pentru a o apărare pe Ana de cealaltă slugă, apare cu puterile sale tipice din Stăpânul inelelor, și îi zice slugii wannabe șezi, iar asta instant, culcat pe burtă..

În rest, mare lucru despre acest film, nu prea am ce spune.. frumos, dar nu prea.

PS: Mi-au plăcut alunele..


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *