Fă-ți și tu cont pe BișNiț.ro

De vreo 2-3 luni, mi-am făcut un cont pe BișNiț.ro (BisNit.ro fără diacritice), prima dată la mișto să văd despre ce e vorba, cum funcționează, etc.. Apoi am zis, hai să cumpăr și 1-2 produse, să vedem dacă le primesc sau nu. Mai ales, ținând cont că prima dată nu am băgat bani în așa ceva, ci aveam doar niște bani virtuali, pe nume niți, care i-am primit gratuit la înscrierea pe platformă, am zis să încerc și în scepticismul meu am făcut-o. Mare mi-a fost surprinderea când am văzut că primesc notificare de la poștă să mă duc să ridic un colet.

La poștă ajuns acolo, cucoana aia îmi găsește coletul, și-mi spune că nu am de plată nimic, că a fost achitat de către expeditor. În gândul meu, mă gândeam că e parfum așa. Apoi am început cel puțin odată pe săptămână să licitez la câte un obiect de acolo, astfel încât să-l și primesc acasă. Am investit chiar și bani, în asta, pentru a cumpăra alți niți, și evident pentru a putea licita în continuare.

Acum, de câteva zile, am început să și vând obiecte de care nu mai am nevoie prin casă, sau pur și simplu care mă încurcă prin casă. Precum este și motto-ul site-ului.. ”Ce ție nu-ți trebuiește, schimbă-ndată Bișnițește!„ așa am făcut și eu. Lucrurile care nu depășesc 1 kg, le pun la licitație, apoi cumpăr altele de care am nevoie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *