Evoluția în secolul 21

Una despre evoluția în secolul 21..

Nu știu dacă este ce-a mai importantă, dar cu siguranță știu că această schimbare nu este una dintre cele mai bune schimbări. Și anume vă în jurul meu prea multă tehnologie, până și de curând toată lumea a putut observa acest lucru chiar și prin apariția acelui joc pe nume Pokemon Go, despre care vă vorbeam aici și aici.

Toată lumea este într-o continuă grabă, toți vor să facă chestii cât mai repede, fie că bani, fie că evenimente sau pur și simplu latura sentimentală. Acum chiar încep să-mi dau cu adevărat seama de ce se spune că trăim în secolul vitezei și că totul este într-o continuă mișcare.

Ei bine această grabă de viață, cred că nu este un lucru tocmai bun pentru noi ca și oameni în general, ne grăbim să facem totul cât mai repede atât de mult încât uităm de noi înșine, de cei din jurul nostru, de importanța evenimentelor pe care le trăim, de tot ce ține de viața noastră.

Și sincer să vă spun îmi pare rău pentru toate astea, fiindcă și eu sunt un om grăbit, și eu îmi trăiesc viața într-o continuă forfotă, și pot afirma pe această cale, chiar dacă nu-mi place s-o recunosc, uneori simt că indiferent câte fac nu sunt de ajuns, indiferent câte lucruri bune am în viață parcă nu sunt de ajuns. Și evident tind mereu să vreau mult mai mult, din ce în ce mai mult.

Nu zic că a evolua este un lucru rău, nici pe departe, însă parcă evoluția își are un curs, o traiectorie, parcă n-ar trebui să vrem evoluție așa, peste noapte, zic eu. Parcă evoluția ar trebui să se facă încet și sigur, altfel riscă să cadă precum un castel de cărți de joc. Dacă temelia este șubredă, chiar dacă etajul este bun, tot din temelie pleacă.

Unii din cei care mă cunosc, ar putea spune sunt doar niște vorbe aruncate pe o foaie virtuală, cum uneori îmi place să spun despre acest blog, însă cred că este unul din așa-zisele revelații care-ți vin odată cu trecerea anilor, sau unii dintre voi ați putea crede că sunt doar niște baliverne scrise de un „boșorog senil”, oricum ar fi, totul rămâne la latitudinea voastră.

evolutia


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *